We hebben een ontzettend heerlijke week gehad in jullie Chalet in Abondance. Het heeft heel veel gesneeuwd, maar dat droeg alleen maar bij aan de pret….Het was heerlijk om in de verse poeder te skiën en boarden. Ergens hoopten we natuurlijk om echt in te sneeuwen, want wat hebben jullie een heerlijk huis….
We konden onze ogen niet geloven toen we het huis binnen kwamen. Zo’n smaakvolle inrichting, helemaal passend bij de stijl van het chalet.

We hebben allemaal ontzettend genoten van jullie prachtige chalet, heerlijk gekookt in de keuken, lekker gegeten aan de prachtige tafel, waar we gemakkelijk met zijn allen aan konden zitten. heerlijk geslapen en de fijne bedden en na een lange dag skiën was het natuurlijk heel fijn om te badderen, douchen en te stomen. We hebben ook de sauna gebruikt en daarna buiten afgekoeld in de sneeuw. Heerlijk!

Waar we ons het meest over verbaasd hebben was de volledigheid van de inrichting van het chalet, dat echt overal, maar dan ook overal aan gedacht is.

Het chalet nodigde ook echt uit om er te verblijven, we hebben iedere avond de openhaard aan gemaakt en heerlijk gekletst, gelezen en spelletjes gespeeeld. Hartstikke gezellig.

Het gebied Portes du Soleil vinden we prachtig. het is inderdaad af en toe hard werken om op tijd weer bij de juiste lift te zijn, maar als je dat een beetje in de gaten houdt is het geen enkel probleem. Meestal zijn we met de bus of met de auto’s naar Châtel of de Linga gegaan en van daaruit het gebied in.
Ook mijn ouders, die niet skiën, hebben zich uitstekend vermaakt. Zij hebben de “wintermap” die je in het chalet hebt uitvoerig bestudeerd en verschillende mooie wandelingen gemaakt. Ook hebben zij gelanglaufd in La Chapelle d’Abondance.

Kortom, wij hebben alle 10 een heerlijke vankantie gehad in jullie prachtige huis. Ik wil je daarvoor dan ook nadrukkelijk complimenteren; wat smaakvol, compleet, verzorgd, luxe en fijn hebben jullie het chalet ingericht. Ook de manier waarop jij alles geregeld hebt Gea, hartstikke fijn.

Heel hartelijk bedankt voor de enorme gastvrijheid die wij ervaren hebben tijdens ons verblijf in Chalet L’Aiglon , hopelijk tot een volgende keer, want wat ons betreft is een vakantie in jullie chalet voor herhaling vatbaar!